tumblr_mcmjq3GwLC1qbfh9co1_500

Ще трохи страшних відьом.

Disney готується до зйомок нового телевізійного фільму, який стане ремейком культової стрічки 1993-го року «Фокус-Покус».

Чудова комедійна стрічка, яка вже стала класикою американського кіно, розповідала про трьох відьом, які заманили до своєї хатини маленьку дівчинку, аби «випити» її життя і омолодитися. Місцеві жителі встигають врятувати дівчинку і її брата, якого відьми перетворили на кота. Відьми гинуть на багатті, але їх прокляття не втрачає своєї сили – якщо яка-небудь невинна людина в ніч на Хелловін запалить в будинку відьом свічку, вони повстануть з могил і з’їдять всіх дітей в місті, щоб стати молодими навічно. 300 років по тому в будинку відьом, який вже перетворений на музей, з’являються випадкові відвідувачі, які запалюють свічку …

Режисером цього смішного та дотепного фільму є Кенні Ортега. Ролі сестер-відьом виконали такі чудові акторки як Сара Джессіка Паркер, Бет Мідлер та Кеті Наджимі. А ось головну чоловічу роль мав виконати сам Леонардо Ді Капріо, але на той час він був задіяний на зйомках фільму «Що гризе Гілберта Грейпа», тому в образі Макса Деннісона постав Омрі Кац.

Стрічка мала величезний успіх в глядачів, незважаючи на те, що збори від фільму склали тільки 39 мільонів. Проте «Фокус-Покус» став традиційною стрічкою, без якої неможливо уявити американський Хелловін.

На разі студія Disney вирішила створити ремейк цього популярного фільму.  До роботи було запрошено Скарлетт Лейсі, яка зарекомендувала себе серіалом «Члени королівської родини». Разом зі сценаристом оригінального фільму Девідом Кіршнер вони написали новий сценарій.

Команда Disney, як завжди, береже інтригу щодо того, хто стане режисером нового телевізійного фільму, та кого буде запрошено на головні ролі в стрічці. Чекаємо на новини зі знімального майданчика.